top of page

Emballage & Gaveæsker

Art Deco element 2.png
Customemballage.jpg

VI TILBYDER selvfølgelig også INDPAKNING via vores bæredygtIge og topkvalItet løsnInger I pap.

Hvad enten der er tale om en simpel indpakning eller om der er specIelle ønsker tIl IndpaknIng.

vI LØSER ALLE SLAGS ØNSKER TIL EMBALLAGE  - MED ELLER UDEN INDHOLD.

MIXERS & MERCH

VI HÅNDTERER OGSÅ ALLE ØNSKER OM AT SAMMENSÆTTE  INDHOLDET AF GAVEÆSKER OG KAN TILBYDE ALT FRA CHOKOLADE, CHIPS MIXERS OG MEGET MEGET MERE...

Kontakt

Engen 5
6000 Kolding

CVR: 43748262

Man-Fre: 09.00-15.30
71 99 74 22

  • Instagram

Tak for dIn henvendelse - vI kontakter dIg snarest..

Gaveæske med skræddersyet spiritus

Custom Spirits tilbyder også indpakning og emballage i bæredygtig pap af høj kvalitet. Vi tilbyder både simple løsninger og kan også imødekomme særlige ønsker til indpakningen.

Gaveæske med vores danske gin

Det kan eksempelvis gøre sig gældende som gaveæske med vores skræddersyede spiritusprodukter. Vi kan også håndtere alle ønsker om at sammensætte indholdet og man kan derfor eksempelvis forære en personlig gin sammen med en udvalgt tonic.

Caribisk rom i en gaveæske

Er det mere tiltalende med vores klassiske, caribiske rom kan den naturligvis også indgå i en gaveæske eller indpakning. Par den med en god chokolade, en pose nødder eller noget helt tredje. Mulighederne er endeløse for personlig emballage og uforglemmelige gaver.

Gaveæske med dansk vodka

Vi kan naturligvis også tilbyde emballage med vores økologiske vodka som omdrejningspunkt. Par den med egnet opblanding eller øvrige ingredienser til en lækker cocktail.

Vi har altså mulighed for at imødekomme alle ønsker i forhold til sammensætning af en gaveæske med vores egne kvalitetsprodukter i en smuk sammenhæng med produkter, der kan supplere oplevelsen. Hos Custom Spirits handler det ikke blot om spiritus, men om at skabe mindeværdige øjeblikke og skræddersyede gaver, der vækker glæde og beundring hos modtageren.
 

bottom of page