top of page
CraftKit9.jpg

CRAFTKIT

Vodka, Gin & Akvavit edition

DIY - Do it youself

Art Deco element 2.png

Bestil her:

Craft Kit

Vodka, Gin, Snaps/Akvavit edition

Med udgangspunktet i 50 cl. dansk produceret kvalitets vodka ("base") kan man med de mange smagsnoter beslutte sig for om man vil lave sin helt egen personlige "Flavored" Vodka, Gin eller snaps/akvavit.

I craft kittet medfølger alt hvad man skal bruge til i form af barudstyr, patentglas, smagsnoter samt flaskelabels
og er udviklet til at man selv kan tilføje egne ingredienser fra haven, skoven eller havet.

Der medfølger desuden en brochure med historien omkring Vodka, Gin og Snaps/Akvavit, "How to" instrukser
samt drinksopskrifter. 

Indeholder:
- 50 cl Dansk Premium Vodka, filtret på Granit

- 12 hoved ingredienser

- Patentglas

- Minitang

- Filtreringstragt med si

- Barske

- 2/4 cl mål

- 2x3 stk etiketter med: Gin, Vodka, Snaps/Akvavit

- Brochure indeholdende historien om: Gin, Vodka, Snaps/Akvavit, “how to” samt opskrifter.

12 Smagsnoter: Enebær - Kommen - Lakridsrod - grøn kardemomme - Kanel - Appelsinskal - Grapefrugtskal -rød peberkorn - Ingefær - Kirsebærtræ - egetræ - valnøddetræ.

CraftKit3.jpg

vælg om du vil lave "Flavoured" Vodka, Gin eller snaps/akvavit

CraftKit4.jpg

tilføj nemt og Mix selv med det du har fundet i haven, skoven eller ved havet og kom i patentglasset.

CraftKit6.jpg

Udfyld og påsæt medfølgende label.

CraftKit8.jpg

tag frem, imponer og nyd i det rigtige selskab....

CraftKit11.jpg

Nemt & enkelt:

1.
TILSÆT BASE:
Tilsæt ønskede base-mængde Enebær eller Kommen  direkte ned i spiritussen.

2.
LAD HVILE, OMRYST & PRØVESMAG LØBENDE
Hviletid: Gin fra ca. 12 timer & Akvavit fra ca. 6 timer afhængig af base mængde anvendt.


3.
FRASIGT & TILFØJ SMAG
Frasigt over i blandingsglasset, tilføj ønskede noter & smage.

4.
LAD HVILE, OMRØR & PRØVESMAG LØBENDE
Hviletid: Afhængig af tilsætning, anbefales trækning i min. 7 dage.

5.
FRASIGT, PROP & PÅSÆT ETIKET
Frasigt tilbage på den tomme flaske, påsæt prop samt udfyldt etiket 

Sæt et personligt præg
med din egen hjemmelavet spiritus

Hos Custom Spirits er vi stolte af at kunne præsentere vores eksklusive craft kit, der gør det muligt at lave hjemmelavet spiritus i form af “flavoured” vodka, gin eller snaps/akvavit.

Sættet inkluderer alt hvad man skal bruge. Både barudstyr i form af en minitang, en filtreringstragt med si, en barske, et 2/4-cl målebæger - også kaldet en “jigger” - samt et patentglas. Dertil medfølger desuden 2x3 stk. etiketter med: gin, vodka, snaps/akvavit samt en informativ brochure med historien om gin, vodka og snaps/akvavit, “how to” til de 3 typer spiritus samt opskrifter og inspiration. Hovedelementerne i sættet er dog selvfølgelig de 50 cl dansk premium vodka, der er filtreret på granit og de 12 hovedingredienser; enebær, kommen, lakridsrod, grøn kardemomme, kanel, appelsinskal, grapefrugtskal, røde peberkorn, ingefær, kirsebærtræ, egetræ og valnøddetræ. Med dette kit har man altså en verden af muligheder for at personliggøre sin vodka, gin eller snaps - om så det er for at overraske sit selskab med en unik oplevelse eller blot som et personligt hobbyprojekt.
 

Lav din egen unikke favorit spiritus

Med den medfølgende vifte af forskellige smagsingredienser er der fantastiske muligheder for at skabe en unik gin. Med udgangspunkt i den karakteristiske smag af enebær kan man give den kant med eksempelvis lakridsrod, friskhed med appelsin- eller grapefrugtskal eller krydre den med lidt røde peberkorn. Man har altså muligheden for at skabe lige den gin, man gerne vil - eventuelt som del i en kompleks gin/tonic eller i en anden spændende sammenhæng.

Imponer dit selskab med hjemmelavet gin

Skab uforglemmelige øjeblikke og nye smagsoplevelser med din egen gin, vodka eller snaps/akvavit. Med de enkle og elegante etiketter kan man anføre sine valgte ingredienser samt sit navn og andre tilføjelser og på den måde skabe et sofistikeret look, der vil imponere i ethvert selskab.

Hjemmelavet “flavoured” vodka

Der er også mange gode muligheder for DIY-vodka, uanset om man er ude efter en sød, krydret, frisk eller mere kompleks smagsoplevelse. Skab den perfekte base til en personlig drink eller cocktail eller nyd vodkaen ren. Mulighederne er endeløse med vores spiritus craft kit fra Custom Spirits.

personlig Akvavit ved middagsbordet

Er man mere interesseret i at kreere en spændende og velsmagende snaps til julefrokosten, påskefrokosten eller en anden særlig anledning, er dette også i høj grad muligt med vores craft kit. Med de 12 hovedingredienser er mulighederne allerede mange, men derudover er der også fri mulighed for at tilføje egne ingredienser fra haven, skoven eller havet. Suppler de medfølgende ingredienser med fantastisk porse, havtorn, solbær eller noget helt fjerde og skab en snaps, som vil blive husket.

 

Custom Spirits' eksklusive craft kit til hjemmelavet spiritus åbner døren til en verden af kreativitet og personlig smagsoplevelse. Uanset om det drejer sig om at skabe en personlig gin med varierede smagsnoter, fremstille en vodka som base til cocktails eller skabe en snaps med en unik karakter, tilbyder dette sæt en platform for at udforske og eksperimentere med de mange muligheder, der findes indenfor spiritusverdenen.
 

Art Deco element 2.png
bottom of page